Hvilken drivhusbruker er du?

Et drivhus har mange muligheter, og det finnes omtrent like mange ulike typer drivhusbrukere som det er typer drivhus – men hvilke av de kjenner du deg best igjen i?

1. Den urbane drivhusfantasten

Dette er deg som ikke har hage, men som føler trangen til å dyrke, stikke fingrene i jorden eller bare sortere alle urtene til gourmetmåltidene på et vakkert og organisert sted. Du har en balkong der du kan kombinere et av våre små drivhus med for eksempel skyvedører. Og for å gjøre det ekstra lekkert der ute, ber du om lakkering i samme farge som huset eller rekkverket.

2. Den yre hobbydyrkeren

Dette er deg som for sikkerhets skyld legger inn en påminnelse i kalenderen om at i romjulen skal du begynne å sjekke for frøkataloger, slik at du kan sikre deg de beste og mest sjeldne frøene. Ønskelisten til jul besto av tre ting; belysning til drivhuset, varmevifte og varmematter til såkassene.

Du er litt konkurransemenneske og står gjerne litt på for å kunne vise frem bilder på Facebook av små planter allerede i mars.

3. Interiør- og stemningsentusiasten

Dette er deg som kanskje setter inn en peis i drivhuset, og som danderer med lekre lamper, og får sydd flotte puter og gardiner i det samme, lekre mønsteret. Det er deg som helst ikke vil ha for mye jord innenfor dørstokken – det holder gjerne med et par lekre urner med litt svaiende palmeaktige jungelplanter. Forresten – et par Mårbacka-pelliser kan også gjøre susen.

Her står privat tilflukt, stemning og litt deling på Insta i fokus!

4. Den miljøopptatte

Dette er deg som ønsker å spise økologisk og ikke er fornøyd med utvalget i butikken. Du gleder deg over å kunne handle økologisk dyrkede småplanter og la de vokse opp i drivhuset til glede og nytte i matlagingen. Du bruker Bokashi som jordforbedring og har høyt fokus på gjenbruk. Når du hører ordet resirkulering, gjør hjertet ditt et lite ekstra byks!

5. Den nidkjære, som satser på familiedyrking og tildels selvforsyning

Du blir varm av glede når du tenker tanken på at store deler av maten dere har på bordet er dyrket av deg selv og familien. Du kjenner en trygghet ved å vite at vekstene er giftfrie og at de har modnet i sollys, ikke i gasser som fremkaller modent utseende. Du legger din sjel og engasjement i dette, og elsker det!

ACD Piccolo 3 rødt drivhus

Se hele vårt utvalg av ulike typer drivhus her.

Vi tilbyr drivhusrådgivning

Uansett hvem du er og hva som er din prioritering – så har vi drivhuset som passer for deg. Har du lyst på drivhus, kan vi gi deg rådgivning i forbindelse med hvor det kan stå, hvilken størrelse som kan være smartest å gå for og hvilken utforming som egner seg best. Blant våre modeller finnes det så uendelig mange utgaver, så vi kaller det skreddersøm med fokus på høy kvalitet!

Ta kontakt med oss her.