Velkommen til Telt & Fritid!

Vi har vært hovedleverandør av telt og paviljonger til det norske markedet i snart 20 år.

I tillegg til nettbutikken, har vi et helt nytt showroom på 400 kvm sammen med vårt lager og kontor i Sandefjord på Skolmar.

Du er velkommen til showroomet vårt og kan handle fra et stort utvalg også der.

Åpningstider showroom

Man – fre kl. 09:00 – 16:30
Stengt på lørdag eller åpent etter avtale.

Skreddersøm og det lille ekstra

Alle ansatte hos oss har lang erfaring med våre produkter. Vårt hovedfokus er å gi kundene våre topp service og kundebehandling. Hos oss får du råd og veiledning til hvilke produkter som passer best for deg eller ditt arrangement, tips til montering og vedlikehold, og vi støtter deg også etter at du har handlet hos oss.

Trenger du en ekstra del?

Eller har du et gammelt telt som trenger et par nye deler? Vi kan skaffe nye deler til både gamle og nye telt og paviljonger. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med det du mangler.

Utleie av telt

Vi tilbyr også våre kunder å leie telt og nødvendig utstyr til ulike arrangementer. Skal du arrangere en hagefest, konfirmasjon, messe, stille ut båter eller biler? Ja, da kan vi hjelpe deg med å beskytte gjestene mot både vær og vind. Vi driver utleie av telt, tak og vegger i ulike størrelser. Du er velkommen til å ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud på leie av telt. Les mer om utleie her.

Ved kjøp i vår nettbutikk:

Størrelsen på firmaet vårt tilsier at vi har stor fleksibilitet i forhold til hva du som kunde ønsker. Ikke nøl med å kontakte oss om du har spørsmål om produkter eller andre ting. Vi setter pris på å høre fra deg!

Ta gjerne en titt på vår Facebookside for bilder, inspirasjon og nyheter om våre produkter. 

Finn oss her