Velkommen til Telt & Fritid!

Vi har vært hovedleverandør av telt og paviljonger til det norske markedet i 25 år.

I tillegg til nettbutikken, har vi et helt nytt showroom på 400 kvm sammen med vårt lager og kontor i Sandefjord.

Du er velkommen til showroomet vårt og kan handle fra et stort utvalg også der.

Åpningstider showroom

Man – fre, kl. 10:00 – 17:00
Lørdag, kl. 10:00 – 15:00

Andre åpningstid etter avtale, ta gjerne kontakt med oss.

Skreddersøm og det lille ekstra

Alle ansatte hos oss har lang erfaring med våre produkter. Vårt hovedfokus er å gi kundene våre topp service og kundebehandling. Hos oss får du råd og veiledning til hvilke produkter som passer best for deg eller ditt arrangement, tips til montering og vedlikehold, og vi støtter deg også etter at du har handlet hos oss.

25 år i 2022

Vi er stolte over å jobbe i en familiebedrift som runder hele 25 år i 2022!

Det har vært en utrolig spennende og givende reise så langt, og vi håper den kan fortsette i mange år til. Vi har spesialisert oss på innkjøp direkte fra produsent, helt uten fordyrende mellomledd. Dette gjør at vi kan levere et stort utvalg av utemøbler med god design og høy kvalitet – rett hjem til deg. De siste årene har flere benyttet seg av nettbutikken vår og fått varer levert helt hjem. Det er gledelig at det fortsatt er en del som besøker showroomet vårt i Sandefjord også, som vil ta og føle på produktene og kanskje prøvesitte en loungestol, før en bestemmer seg. Vårt produktutvalg er målrettet mot deg som ønsker et stort utvalg av god design og høy kvalitet, til en fornuftig pris, uansett om du vil handle hjemmefra eller besøke oss.

Vi elsker fransk design og kvalitet

Som du kanskje forstår ut fra å se igjennom produktsortimentet vårt, så har vi en ekstra kjærlighet for fransk design, og vi er så glade for å kunne dele disse fantastiske produktene med kundene våre. Vi har høye krav til våre leverandører, og merkene vi tar inn skal derfor leve opp til norske standarder og forventninger om kvalitet og bærekraft. Vi er opptatt av godt håndverk og tidløs design etter vår søken etter interiør og eksteriør som skal vare i mange år. Vi er stolte over å være en familiebedrift der vi kan bestemme produsenter og produkter selv, og vi bygger vår virksomhet på menneskelige verdier. Hos oss i Telt & Fritid er vi alltid på jakt etter nye, vakre, miljøvennlige og smarte produkter – som kan innfri et behov eller løse en utfordring for kundene våre.

Hjertebarna våre

Siden oppstarten av Telt & Fritid i 1997 har vår kjernevirksomhet dreid seg om telt og paviljonger, som fortsatt den dag i dag er mest populært blant kundene våre. Vi har vært innom flere ulike produsenter og leverandører, og fordi været og klima i Norge er utfordrende har vi hatt høye forventninger til produktene vi tar inn. Vi har hatt en langt og trofast samarbeid med de vi kjøper fra nå og får stadig positive tilbakemeldinger fra kundene på at materiale og konstruksjoner er solide og tåler litt rufsete vær. Samtidig krever både telt og paviljonger også godt vedlikehold hver sesong, og det forsøker vi veilede dere på så godt vi kan når dere handler hos oss.

Nordmenn virker til å like fransk design veldig godt, og det er vi naturligvis kjempeglade for. Fermob og LaFuma er to andre gode eksempler på merker som er godt likt i Norden og trender svært godt om dagen. Mye av grunnen tror vi er fordi de alltid utvikler seg og lanserer nye spennende produkter og farger hver sesong. Fermob er også et familieselskap, og LaFuma har vært mange år i bransjen.

Dette er derfor partnere vi er virkelig stolte av å samarbeide med og har en lang og god relasjon til.

Takk for at du handler lokalt

Vi håper du som kunde setter pris på vår dedikasjon til jobben vår og at du sammen med oss nyter produkter av høy kvalitet og med vakkert og smart design.

Ettersom vi er en liten familiebedrift har vi stor fleksibilitet i forhold til hva du som kunde ønsker. Ikke nøl med å kontakte oss om du har spørsmål om produkter, utleie, montering eller andre ting. Vi setter pris på å høre fra deg!

Velkommen skal du være, enten det er for første gang, eller du har vært her før – vi setter så stor pris på deg! Takk for at du handler lokalt.

Ta gjerne en titt på vår Facebookside for bilder, inspirasjon og nyheter om våre produkter. 

Finn oss her

Trenger du en ekstra del?

Eller har du et gammelt telt som trenger et par nye deler? Vi kan skaffe nye deler til både gamle og nye telt og paviljonger. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med det du mangler.

Utleie av telt

Vi tilbyr også våre kunder å leie telt og nødvendig utstyr til ulike arrangementer. Skal du arrangere en hagefest, konfirmasjon, messe, stille ut båter eller biler? Ja, da kan vi hjelpe deg med å beskytte gjestene mot både vær og vind. Vi driver utleie av telt, tak og vegger i ulike størrelser. Du er velkommen til å ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud på leie av telt. Les mer om utleie her.

Ved kjøp i vår nettbutikk: