Utnytt hagen og utesesongen med paviljong og hagestue

En vakker paviljong gir hagen ekstra dimensjon. For ikke å snakke om hvor praktisk det er hvis det begynner å regne eller blåse. Til enkelte hus passer det bedre med en frittstående hagestue, mens andre hus er spesielt egnet til å ha en veggtilknyttet hagestue.

Frittstående hagestue

En frittstående hagestue er ikke koblet sammen med boligen, men står helt for seg selv. Dermed kan den plasseres akkurat der du synes det passer på tomten, og stilmessig sett kan den godt skille seg fra boligen. Kanskje vil du fange kveldssolen på et bestemt sted i hagen? Du kan utnytte hele dagen ved å skape et herlig miljø med en frittstående hagestue akkurat der du vil ha den. Vår populær Lyon paviljonger i aluminium finnes i størrelsene 3x3m, 3x4m og 4x4m, i fargene hvitt eller antrasittgrått. Vegger i glass eller i kraftig polyesterduk kan suppleres ved behov.

Lyon Premium paviljong 3x3m mørk grå m/vegg

Veggmontert hagestue

Med en veggtilknyttet hagestue kan du med kun ett skritt ut gjennom døren, være i hagestuen. Det spiller ingen rolle om regnet øser ned utenfor. Du kan også utnytte baksiden av en garasjen eller en bod ved å forvandle den tomme plassen til en grønn oase. Utfordringen med en hagestue mot fasaden er å ta hensyn til husets mål, vinduer, takutspring, osv. for at overgangen mot huset skal bli bra. Vår Sunroom veranda finnes i de to størrelsene 3,7×2,9m og 5,1×2,9m.

Sunroom veranda - 3,7x2,9m

Pergola

Pergolaen har med sitt stilrene design, allsidighet og flotte kvalitet blitt et populært produkt blant våre kunder. Den har et tak med lameller som i lukket stilling holder regn ute. I åpen eller vinklet stilling filtrerer og demper den sollyset. Pergolaen kan plasseres mot vegg eller stå fritt, det er opp til deg. Veggsett i polyester kan suppleres ved behov for å redusere vind eller innsyn. Våre pergolaer finnes i antrasittgrått og i de to størrelsene 3×3 m og 3×4 m.

Pergola 3x4m uten vegg

Forleng utesesongen

Alle våre paviljonger bidrar til å forlenge utesesongen, sånn at du kan nyte uterommet fra tidlig vår til sen høst. Og hvorfor ikke bruke en gassovn for å varme opp hagestuen på de dagene det er litt kjøligere? På sensommeren kan du også skape en koselig atmosfære med riktig belysning når kveldene blir mørkere.

Telt og Fritid tilbyr vedlikeholdsfrie aluminiumshagestuer i en moderne og urban stil som passer til mange forskjellige husstiler, og integreres elegant med det eksiterende huset. Innred med elegante franske hagemøbler og skap din helt egen oase.

Se hele vårt utvalg av hagestuer, paviljonger og pergolaer her.